opc_loader

Angus Burger

Black Aberdeen Angus
5,90
x

2 Angus Burgers à 166 gr. per stuk

Aberdeen Angus burgers

Maak je barbecue klaar voor direct grillen. Snij de broodjes door en toast die op het hete gedeelte van de grill, hou ze goed in de gaten, ze zijn zo van mooi bruin naar pikzwart!
Dan gaan de burgers er op, zo’n minuut 5 per kant, na 2,5 minuut draai ik ze 90 graden voor mooie grill streepjes.Verplaats de burgers naar koele kant van het rooster en leg op elke burger een plakje kaas en 2 plakjes bacon. Doe de deksel op de barbecue en laat de burgers indirect verder garen, een minuut of 5, de kaas smelt en de bacon wordt knapperig.

Haal de burgers van de grill en laat ze onder aluminiumfolie 5 minuten rusten.

Besmeer in de tussentijd de broodjes met mayonaise, dit vormt een barrière tussen het vet uit de burger en je broodje waardoor je broodje niet zo snel nat wordt en uit elkaar valt. Doe er een beetje Amerikaanse mosterd op en dan de burger, ketchup, plakje tomaat, 2 á 3 schijfjes augurk en de bovenkant van het broodje.

 

Angus Burger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Adresgegevens

De Ambachtelijke Slager

De Kamp 5,

8061 BJ  Hasselt

Tel. 038 - 477 57 76

info@deambachtelijkeslager.nl
 

Social media:
Facebook.com/Ambachtslager
T
witter.com/Ambachtslager