opc_loader

Blade Steak

Black Aberdeen Angus
29,90
x

De echte Black Aberdeen Angus Blade Steak van de sukade.

Per stuk min. 500 gram

Blade steak (gesplitste sucade)

Grill de sukade op een heet vuur, zo’n 4 -5 minuten per kant tot medium – rare of iets langer voor medium. Hou zoveel mogelijk de deksel op de grill. Mocht de buitenkant iets te hard gaan, dan kun je hem altijd door laten garen op het deel van het rooster waar geen kolen onder liggen. Haal de sukade van de grill en laat het 5 tot 10 minuten rusten onder aluminium folie voordat je het trancheert, de vakterm voor het in plakjes snijden.

Blade Steak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Adresgegevens

De Ambachtelijke Slager

De Kamp 5,

8061 BJ  Hasselt

Tel. 038 - 477 57 76

info@deambachtelijkeslager.nl
 

Social media:
Facebook.com/Ambachtslager
T
witter.com/Ambachtslager