opc_loader

Dunne Lende

Black Aberdeen Angus
49,90
x

Dunne Lende aan een stuk van min. 1 kilo

Dunne lende

Ingrediënten

800 g tot 1 kg dunne lende - 60 g boter - 6 middelgrote sjalotten - 1 flesje (33 cl) bruin trappistenbier (Orval, Westmalle ... ) - peper en zout - fijngesneden peterselie en bieslook

Bereidingswijze

Braad de dunne lende op een hoog vuur goudbruin in 20 g boter, zodat er rondom een mooie korst ontstaat. Houd het vlees warm (in aluminiumfolie). Fruit de fijngesneden sjalotten in een steelpannetje met 20 g boter. Bestrooi met peper en leng aan met het bier. Laat op een laag pitje voor de helft indikken. Voeg desgewenst een scheutje water toe voor een minder bittere smaak. Kruid met zout en breng verder op smaak met peper. Braad de dunne lende verder in de pan. Leg het vlees op voorverwarmde borden en blus het braadvocht met de biersaus die u op het laatst met de resterende boter opklopt.

Dunne Lende heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Adresgegevens

De Ambachtelijke Slager

De Kamp 5,

8061 BJ  Hasselt

Tel. 038 - 477 57 76

info@deambachtelijkeslager.nl
 

Social media:
Facebook.com/Ambachtslager
T
witter.com/Ambachtslager