opc_loader

Riblappen

Black Aberdeen Angus
6,75
x

Magere riblappen van 500 gram

Hongaarse riblappen

Ingrediënten

1 rode en 1 groene paprika

2 uien

2 eetlepels olie

2 teentjes knoflook

25 gram boter of margarine

ca 500 gram riblappen

4 eetlepels zilveruitjes

2 theelepels Hongaars paprikapoeder

0,5 liter verwarmde bouillon van tablet

peper en zout

Bereidingswijze

De paprika in reepjes snijden en de uien in ringen. Olie samen met de boter in braadpan verhitten tot het schuim weg trekt, de riblappen rondom bruin bakken. De paprika, uien en zilveruitjes even mee laten bakken. Dan de verwarmde bouillon erbij schenken en de paprikapoeder toevoegen. Op smaak maken met peper en zout en ± 3 uur laten sudderen. Op het laatst even binden met aardappelmeel of bloem waar een glad papje van is gemaakt. Serveren met gekookte krieltjes en sperzieboontjes.

 

Riblappen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Adresgegevens

De Ambachtelijke Slager

De Kamp 5,

8061 BJ  Hasselt

Tel. 038 - 477 57 76

info@deambachtelijkeslager.nl
 

Social media:
Facebook.com/Ambachtslager
T
witter.com/Ambachtslager